perjantai 11. toukokuuta 2012

"Ainakin kaksikymmentä"

Terveisiä ultrasta!
Munasoluja piisaa. Molemmilla puolilla oli "ainakin kymmenen". Tämä tarkoittaa sitä, että punktio on jo maanantaina. Ja nyt pitää juoda paljon. Hyperin vaara on olemassa, mutta lääkäri ei ollut siitä kovinkaan huolissaan.

Loppupäivä menikin ensi viikon työkuvioita järjestellessä. Nyt saan linnoittautua sohvalle ja odottaa maanantaita, sitten keskiviikkoa, ja sitten se todellinen odotus vasta alkaa. Loppuuko odottaminen koskaan?

2 kommenttia:

  1. Mahtavan paljon olet onnistunut kasvattelemaan rakkuloita! Itse olen piikitellyt nyt 4 päivää puregonia ja annos on 150 IU päivässä. Mitään tunteuksia ei ainakaan vielä ole ja jännittää mitä maanantain verikoe kertoo. Voikun saisimme edes puoliksi noin hyviä uutisia! Millä annoksella pistit lääkettä? Seuraan jännittyneenä sinun ivf kokemuksia, koska perässä tullaan! (toivottavasti.=)

    VastaaPoista
  2. Hei Anonyymi!
    Lääkeannos oli 112,5 IU ja pistin sitä yhteensä kymmenen päivää. Ihmeen paljon rakkuloita tosiaan oli kasvanut. Toivotaan, että sinullakin lääke saisi aikaa hyvän saaliin! Tsemppiä hurjasti tuleviin päiviin ja mukavaa, että olet löytänyt blogini!

    VastaaPoista