torstai 12. huhtikuuta 2012

Kaksi päivää, kolme yötä

...ja siitä se sitten lähtee. Ensimmäinen IVF. Synarela odottaa kaapissa ja olo on jännittynyt. Töissä on perus kevätkiireitä, enkä vielä tiedä miten selitän hoitoihin liittyvät poissaolot. Toisaalta haluaisin olla avoin ja kertoa pomolle alkavasta hoidosta, mutta syystä tai toisesta se tuntuu todella vaikealta. Miten te muut hoidoissa olevat olette toimineet? Onko työnantaja ollut tietoinen tilanteestanne?

Jännittää.

3 kommenttia:

  1. Oi, hienoa! Vihdoin jotain tapahtuu. Lähetän kovasti voimia ja onnea näin virtuaalisesti.

    Minä kerroin pomolle hoidoista alusta alkaen. Tilanne tuli jotenkin spontaanisti, sillä pomo tiesi ennen hoitoja tehdyistä leikkauksistani ja niiden syistä. Niin oli paljon helpompaa, ei tarvinnut keksiä tekosyitä ja stressata jatkuvista poissaoloista. Tosin pomon sijaiselle en halunnut kertoa, silloin puhuin vaan epämääräisesti lääkärikäynneistä, eikä minulta kyselty enempää.

    VastaaPoista
  2. heips! meilläkin ivf alkamassa näillä näppäimillä. Kerroin pomolle heti kun sain tietää hoidon aikataulun. Näin hän pystyy etukäteen työvuoroja suunnitellessaan ottamaan huomioon mun lääkäri käynnit plus labrat aamuisin. Pomo arvosti elettä kovasti ja haluan myös etten itse joudu stessaamaan töiden takia hoidon ollessa päällä. Meillä ainakin pomolla on myös vaitiolovelvollisuus alaisen poissaolon syistä, joten e tarvitse sitäkään pelätä että kollegat saisivat kuulla meidän hoidoista. Tsemppiä teille!!=) p.s paljonko maksoi synarela?

    VastaaPoista
  3. Kiitos Ina ja Anonyymi kommenteistanne! Olen teidän kanssa samoilla linjoilla siitä, että avoimuus on paras vaihtoehto tällaisessa asiassa. Taidan kerätä kaiken rohkeuteni ja mennä sopivan tilanteen tullen juttelemaan pomolle.

    Anonyymi: Synarelasta (8 ml) jäi maksettavaa 79,71€. Kelan korvaus oli 57,72€. Tsemppiä ja voimia myös teille hoitoon!

    VastaaPoista